Referenties
Wij zijn trots op ons werk!

Asselman Montage is een bedrijf specifiek voor het monteren van uw nieuwe keuken tot het uitvoeren van een compleet verbouwingsplan ten behoeve van de keuken.

U bent in goed gezelschap!

Dit hebben onze klanten over ons te vertellen:

Onze keuken is geplaatst door Asselman Montage. Buiten dat Mark heel prettig is in de omgang, is hij ook professioneel en denkt hij met je mee. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Mark werkt nauwkeurig, netjes en heeft oog voor de details. Wij zijn heel blij met het werk van Asselman Montage; de keuken is super geplaatst!

Erg blij met mijn nieuwe keuken! Het resultaat getuigt van vakmanschap. Mark is klantgericht, werkt efficiënt en denkt in oplossingen. Ik zou mark aan iedereen aanraden die op zoek is naar kwaliteit en vakkundigheid.

Een van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven is een verbouwing/ verhuizing. Mark was voor ons de stabiele factor in de verbouwing die ons volledig ontzorgde en met kennis van zaken onze keuken snel plaatste. Daarna in de nazorg ook, alles wat nog nodig was heeft hij snel opgelost.

Daarnaast is hij gewoon een erg prettig mens!

Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukensale incl montage. Voor de montage kwam Mark bij ons langs. Mark is echt een vakman! Werkt netjes, heeft oog voor detail en denkt in oplossingen en met je mee.

Onze keuken is super strak en netjes geplaatst! We zijn echt blij met het eindresultaat.

Bekijk onze reviews op klantenoordelen

Wij werken nauw samen met onze leveranciers

Bekijk hieronder met wie wij wij graag werken:

Een van de grootste keuken zaken in de regio met de grootste showroom van keukens en witgoed waar ik al meer dan 20 jaar mee samenwerk waardoor een zeer nauwe en strakke samenwerking ontstaan is.

Aan de Schieweg in Delft onder leiding van Aad de Beus kan je zeer goed slagen voor een kwaliteit keuken voor een zeer scherpe prijs.

Voor uw achterwand  in uw keuken kunt u terecht bij Visualls in delfgauw ik kan hem direct voor u inmeten tijdens de montage van uw keuken voorbeelden zijn eventueel aanwezig.

Voor een Keukenstudio die kwaliteit levert in de regio die zich onderscheid ten opzichte van de rest. Door een persoonlijke aanpak en hun kleinschaligheid en een nauwe en strakke samenwerking met ons.